info@letsmoveafrica.nl  |  +31 6 2364 3820

Jadu's Daycare

Jadu's Daycare Gambia 

Project Jadu's Daycare

Jadu's Daycare is onderdeel van Jadu's Daycare and Nursery School. Dit project ligt in Lamin Village; een dorp dicht bij de grote stad Serrekunda. Bij de dagopvang zijn kinderen van 0 t/m ongeveer 7 jaar welkom. Er zijn dus kleine baby's, maar ook peuters en kleuters! De kinderen jonger dan 4 jaar gaan nog niet naar school en worden dus de hele dag opgevangen in de dagopvang.

De kinderen van ouder dan 4 jaar gaan wel naar school. Dit gebeurt binnen hetzelfde terrein. Deze kinderen zijn echter vaak wel al aanwezig voordat de school begint en blijven na schooltijd ook nog een tijd in de opvang. Jadu's Daycare is namelijk open van 's ochtends vroeg tot 16.00 uur 's middags. In het weekend is er geen dagopvang.

Jadu's Daycare heeft een moderne blik; zij gaan vooruitstrevend te werk. Het project beschikt over verschillende materialen die ze inzetten bij de begeleiding van de kinderen. Er zijn kinderbedjes, verschillende spellen, knutselmaterialen en een speelplaats buiten bij de opvang. 

Werkzaamheden

  • Ondersteuning bieden aan lokaal personeel
  • Lichamelijke verzorging van de kinderen
  • Eten en drinken geven aan de kinderen
  • Activiteiten organiseren met de kinderen
  • Eventueel contact met ouders
  • Voor en na schooltijd; activiteiten organiseren voor alle kinderen

Accommodatie Jadu's Daycare

Als je vrijwilligerswerk doet bij de Jadu's nursery school, verblijf je op het terrein van het project zelf. Het project beschikt over een vrijwilligerskamer, die bestaat uit een slaapkamer met een eigen badkamer. Er passen een of twee eenpersoonsbedden op de kamer. Je kunt gebruik maken van de keuken van het project als je zelf wilt koken, maar kunt ook mee eten bij het project. Dit project ligt dicht bij de grote stad Serrekunda.

Er bestaat de mogelijkheid om in de weekenden in het toeristengebied Senegambia/Kololi te verblijven. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen.

{rsform 1}

 

Wie zijn wij?

Let's Move Africa verbindt Afrikaanse projecten die graag vrijwilligers ontvangen met mensen die graag vrijwilligerswerk in Afrika willen doen. Wij kunnen jou dus helpen jouw periode als vrijwilliger in Afrika te plannen. Lees meer!


Stage 

Ook een buitenlandstage vanuit je opleiding is mogelijk via Let's Move Africa! Lees bij onze informatie over stage hoe dit in z'n werk gaat.


Stichting Muses

samenwerkingspartner stichting musesAl onze vrijwilligers en stagiaires volgen een voorbereidingtrainingsdag en terugkomtrainingsdag bij Stichting Muses. Benieuwd?


Uitgelicht: Inge gaat naar Gambia!

Inge van Kemenade gaat van 8 februari t/m 8 mei 2017 stage lopen vanuit Hogeschool de Kempel (Pabo) in Gambia, bij de Faraba Banta Basic Cycle School. Haar stage zal gefocust zijn op bewegend leren. De opbrengst van de kerstactie van afgelopen december op Hogeschool de Kempel mag zij meenemen naar Gambia om daar te besteden aan haar stage. Check haar filmpje. Super, hè! 

 

 

Informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk in Afrika

Ontmoet ons en word enthousiast!

Lees meer...

L e t ' s   g o   t o   A f r i c a          |           E x p l o r e   A f r i c a          |          L e t ' s   m o v e   A f r i c a   f o r w a r d   t o g e t h e r !

 

© 2013-2024 Let's move Africa
Alle rechten voorbehouden